Let it burn..



You like when its hurt, Let it burn!!!!!!!

Queen of blades.








Innocent Rosie



wohoow rock"n"roll helg, eller skall man säga punkig helg ;D? Hemma och ligger halvdöd i soffan med chili nötter och bubbel vatten och Black Rain - Innocent Rose ;).

smärta...

seriöst kapa av mig benet eller vad som helst, jag orkar inte... orkar inte med denna smärtan som tar koll på mig, hur det pulserar överallt, i frakturen! Snälla ge mig en whiskey flaska och sup ner mig..... Jag har så jävla ont så jag gråter...

faaaaaaan vad jag önskar du kunde känna denna jävla smärtan, inse att du gjort detta, och känna smärtan och tårarna ... pga ditt våld mot mig... Du har sabbat mitt fucking liv, och du går fri, erkänner inte ditt brott och spelar oskyldig... och jag lever i jävla fucking smärta vartenda sekund... om du bara kunde känna smärtan då hade du fattat.. Jag önskar inte ens min värsta fiende det... Jag orkar inte :( ...

trygghetochfamn.

Jag saknar en trygg famn :/ ...

The past is not my future.



Spänningsvärk i käften är inte okej efter sömn. Jag vill bara minnena skall försvinna, skaffa en delete knapp i hjärnan.

we are strong, we are one.




Dead or alive.



Åhh jag är så jävla pepp och så taggad på livet, idag har det enbart varit en bra dag, guitar hero hos mammutten, och krogen med rock n roll papputten igår.
jag har blivit helt galen i Bon Jovi - wanted dead or alive.

ps! Rock of Ages filmen är galet bra, Tom Cruise som rockstjärna liksom ;).

Sanningen.....

Sanningen du förnekar och lever i är att du faktiskt är en kvinnomisshandlare.
Både fysiskt men även psykiskt, du gjorde mig invalid, du har sänkt mitt självförtroende inside mässigt på botten. Jag är totalt jävla livrädd för killar/män, tack vare dig. Jag vågar inte ens ha en jävla åsikt utan att jag darrar och tippar på tår.
Du har förstört allting som jag byggt upp och drömt om, och det gör så jävla ont, vakna upp på nätterna i smärta i knäna så jag gråter, vakna upp ur mardrömmar när du tar strypgrep på mig i panik.
Mitt största misstag är dig, att jag ens släppte in dig och jag var så jävla dum i huvudet som inte kunde se psykopaten som du är.

Jag skall banne med bli lycklig, din ord eller slag kommer aldrig krossa mig helt, för jag är värd så mycket mer.

säger bara en sak KARMA!!!!!!!!!!!!

Living my own life.

Wohow börjar bli frisk nu, kan prata näst intill iaf :). Legat i sängen i 5 dagar med feber och halsont, förmodligen halsfluss.
Men nu börjar jag bli bra igen ;) !
Dock så var det en mindre bra dag haha, bankomat maskinen åt upp mitt kort, för det hade blivit för gammalt hahaha :D helt stört, men bara att beställa nytt i morrn.


Livet lever, jag är lycklig, Nu är det min tid, och mitt liv, och denna gången blir allt rätt. Jag längtar <3.

Ps! AP SKIT BENET ÄR JAG SÅ TRÖTT PÅ, ONT VARENDA JÄVLA STEG NU!!

RSS 2.0