Capio Artro Clinic !!

Wohow!! Nu har jag snart vart hem i en vecka, hoppar runt på kryckor och äter Citadon och Voltaren.
Min Knä operation på Capio Artro Clinic gick hur bra som helst, dom är änglar där, och har aldrig varit med om bättre sjukvård någonstans, dom är helt grymma!!

Allting gick hur snabbt som helst, skulle vara där kl 10.00 på måndagen och anmäla mig i receptionen.
Sen fick jag gå in till mitt rum som jag skulle sova i under natten, och fick byta om till tant trosor, och ha strumpor och skjorta på mig.
Sen kommer sjuksköterskorna in och satte in kanylen och dropp i armen, och sen var jag tvungen att kissa ordentligen och dom tog även ultraljud, och sen fick jag rulla ner till operations salen ca 10.25, min svärmor var där som stöd till mig eftersom Jim låg på Karolinska ännu, men kommer hem om 2 dagar.

Sen fick jag ligga i ett väntrum i ca en kvart, och då träffade jag min läkare, jag frågade exakt vad han skulle göra, då sa han att han kommer "Borra i knäskålen" och jag tänkte "Fuck nu rymmer jag", men jag stannade kvar, jag tänkte att jag måste genomgå denna operation, sen kommer narkos sköterskan och frågar om jag blivit nersövd förr, och jag sa nej, och sen gav hon mig lugnade, och danm vad avslappad jag blev, min hjärna gick på högvarv innan, till att vara så lugn, sen berättade hon om att när dom tar fram en spruta som ser ut som mjölk så vet du att det snart är dags att sova.
Efter att ha väntat en kvart i salen så fick jag gå in till operations rummet, sen ligger man där, helt avslappad, och sen ser jag den där sprutan och sen tar nakrosläkaren fram en mask, och säger "Godnatt syns snart" och hann andas 5 andetag, försökte tävla, men tvärr somnade direkt.

Sen vaknar jag till, i uppvaknings rummet, och först får jag lite halv panik och fryser, eftersom jag hade en slags nerkylnings maskin på knäet, men sen tar dom fram någon slags maskin som sputar varmluft under täcket, och det blir genast bättre, minns att det stod ca 5-6 männsikor runt omkring en. När jag vaknar märker jag att jag har pencillin dropp och vanligt dropp, och även slang i näsan (Syrgas), för att jag inte kunde få upp syret tillräckligt mkt tydligen. Efter ett tag så kommer sjukgymnasterna med en maskin som skall röra mitt ben i 40 grader, fram och tillbaka under hela dagen.
När jag skulle lyfta benet så gick det verkligen inte, så dom gav mig smärtstillande, och tillslut så gick det, efter en kvart.
Sen åkte jag upp på rummet vid 14.30 och var vaken i ca 30 min.

Men jag har en black out mellan uppvaket, minns inte hur jag bytte sängen, eller vad jag sa eller något haha, sägs att man kan prata om vad som helst med haha.

Sen uppe på rummet, så fick jag middag, sen kvällsfika, och frukost och hela kittet, alla var så hjälpsamma, och hjälpte mig upp på toa, eftersom jag inte hade fått några kryckor fick det bli gåbord, sen fick jag smärtstillande så fort jag hade ont.
Fick träffa sjukgymnasten dagen efter och hon gav mig kryckor och sen fick jag övningar som jag skall göra hemma.
Dom är helt suveräna, om man skall operera sig för någon idrottsskada så gör det på Capio Artro Clinic, dom är sveriges bästa!!


Nu skall jag regelbundet åka till kliniken för sjukgymnast och bli bra i knäet :) !!

Men nu har jag fått bli borrad 6 mm i knäskålen, och i något ben tror jag, och fått slipad knäskål, och dragit en sena från låret, samt stift och skruvar ;) , så nu kommer min knäskål att stanna kvar, där den skall vara, tack vara Läkaren :) 


RSS 2.0